Pluk de dag - Beauty
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Introductie
Hallo Allemaal! Ik ben Elsje, en ik ga jullie laten zien hoe leuk de wereld is! Ik ga dit laten zien aan tips, vragen, verhalen, kortom alle dingen waar jij misschien gelukkig van kan worden. Op straat zie ik altijd zoveel sombere mensen. Er moet eens wat kleur in de wereld komen. Nou vandaar dus deze blog. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben met het lezen ervan! Elsje

Volg mij!
IK BEN NU TE VOLGEN OP TWITTER: PlukLoggy EN HOTMAIL: PlukLoggy@live.nl

PlukDePoll

[ Je poll is niet zichtbaar, verleng je vip ]<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Beauty
Jaja! Ik word er gelukkig, blij en zelfverzekerd van als ik er goed en leuk uitzie. Ze zeggen wel dat het allemaal om de binnenkant gaat, maar het oog wil ook wat, vind ik! Dus: Pluk de dag en maak jezelf een prinses.
Ik ben model, dus ik heb een beetje bij de visagisten afgekeken hoe je jezelf mooi kan maken. Hierboven een plaatje.
Ik ga jullie nu uitleggen hoe je je ogen kan opmaken, en omdat ik het altijd haat dat tijdschriften altijd zeggen dat je duizend dingen nodig hebt, ga ik het een beetje vereenvoudigen wat spullen betreft.

1.   Doe als je wilt wat foundation op of wat concealer onder je ogen tegen wallen
2.  Doe wat poeder of concealer of foundation op het gedeelte tussen je wenkbrauw en je ooglid.
3. Maak met eyeliner of oogpotlood een streepje boven de ogen. Dit kan wat dikker, zoals ik heb gedaan, maar ook wat dunner.
4. Doe wat glitters op de eyeliner als je dat hebt (ik heb blauwe glitters gedaan)
5. Doe een lichte oogschaduw op de rest van je oog (vooral  het gedeelte bij de neus), en pak een donkere oogschaduw voor onder je wenkbrauw boog, om je wenkbrauw op te liften.
6.  Ik heb hier nepwimpers op om jullie goed te kunnen laten zien wat ik bedoel, want ik heb hele korte wimpers.  Doe mascara op  je wimpers onder en boven.
7. Kam je wenkbrauw haartjes een beetje omhoog
8. Maak het af met een heel klein beetje poeder om het goed te laten zitten.

Opdracht 1: Probeer elke dag even stil te staan bij het in de spiegel kijken. Kijk eens goed naar jezelf en wees eens eerlijk. Niet alleen jezelf afkraken! Bedenk 3 dingen die je mooi aan jezelf vind, en 3 dingen die je wil verbeteren aan jezelf. Bedenk ook wat je daaraan kan doen. Mail deze dingen ook naar PlukLoggy@live.nl en ik help je met zoeken naar een goede oplossing. LET OP: Je gegevens worden meteen gewist, en je word verder geen lid van rondstuur mailtjes.


22 December 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog